Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Impro Media S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aplicatie software de achizitie si ofertare
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aplicatia este destinata departamentului de achizitie si ofertare si este menit sa faciliteze munca de ofertare.

Aplicatia are doua nivele de acces, unul destinat administratorilor de sistem care se vor ocupa de achizitia si introducerea reperelor in program, folosind anumite    proceduri de pregatire si introducere a fisierelor excel pregatite in prealabil  cat si organizarea categoriilor de produse pe multiple nivele, fiecare categorie fiind reprezentata printr-un sistem de parametraj unic.
Sistemul permite introducerea ofertelor a diferiti furnizori in sistem folosind mai multe metode, permite updatare de preturi automata si updatare de produse, la fiecare procedura de updatare analizand produsele noi sau produsele posibil inactive de la furnizor. Cu ajutorul programului se pot reduce cheltuielile de aprovizionare si ofertare, prin reducerea timpilor de elaborare deviz, cautare a pretului minim, negocierea unor preturi favorabile prin comparatie, eliminarea stocurilor,  posibilitate aprovizionare in transe.

Programul reprezinta o unealta la indemana managementului companiilor, cu care sa se analizeze comparativ ofertele din piata, dand posibilitatea luarii unor decizii in folosul grupului.
Din Gura in Gura